Välitaso

Välitaso

Weland-välitasolla voit rakentaa lisäkerroksen koko tilan hyödyntämiseksi paremmin ja lattiapinta-alan lisäämiseksi tehokkaasti. Weland valmistaa välitasoja sisä- ja ulkokäyttöön.

Welandin välitasot rakennetaan itsekantavalla rungolla valmistamistamme kevyistä sigmapalkki. Asennus tapahtuu ruuviliitoksin asennuspaikalla. Vakiokiinnikkeet ja kylmämuovattujen profiilien valmiit reiät mahdollistavat nopean ja helpon kasauksen ilman hitsausta.

Kaidejärjestelmä, portaat ja kuormausportit ovat käytännöllisiä ja hyväksi todettuja tuotteita, joita Weland käyttää välitasossa. Eri lattiapäällystevaihtoehdot tekevät Weland-välitasosta yhden markkinoiden monipuolisimmista.

Asennus tapahtuu kokonaan ilman hitsausta.

Kaikki Weland-välitason komponentit ovat kuumasinkittyjä, minkä ansiosta niitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona.


Välitaso ulkona

Weland-välitaso ulkokäyttöön ja teollisuuteen valmistetaan usein teräsritilä ja kaiteilla ja käsijohteilla. Tämäntyyppinen välitaso sopii teollisuus- ja varastotiloihin, tuuletinlaitoksiin jne.


Välitaso sisällä

Sisäkäyttöön tarkoitetulla Weland-välitasolla voit yhdistää ja muotoilla sen tilan tai julkisen ympäristön mukaan. Välitasossa voidaan käyttää eri materiaaleja, kuten puu, lasi ja teräs. Tämäntyyppinen välitaso sopii toimistoihin, liiketiloihin, omakotitaloihin jne.Välitason komponentit

Lattiapäällyste

Välitason lattiapäällyste voidaan tehdä eri tavoilla ja eri materiaaleista. Käyttökohteesta ja turvallisuusvaatimuksista riippuen, on jokin seuraavista yleisin lattiapäällyste.

Teräsritilä

Teräsritilä saatavissa eri muotoisina, silmäkoolla ja mittaisina riippuen kantavuudesta, läpäisykyvystä (esineet, valo, nesteet, sprinklerit) ja liukastumissuojista.

Lattialastulevy

Lastulevy laminoidulla pinnalla muodostaa kulutusta kestävän ja helppohoitoisen lattian. Lattialastulevy kestää myös suuria kuormia.

Kevytritilä

Kevytritilä on vaihtoehto, kun halutaan täysin tiivis lattia. Kevytritilä tarjoaa hyvän pidon ja pienen omapainon. Koska lattia on tiivis, voidaan se äänieristää ylä- tai alapuolelta.


Kaide

Välitason kaide on saatavissa eri muodoissa. Kaiteen valinta riippuu turvallisuusvaatimuksista, omista vaatimuksistasi sekä mihin ympäristöön välitaso rakennetaan.

Välitasojen vakiokaide on elementtikaide KKR-profiilista valmistetuilla tolpilla ja ruostumattomasta Ø 42 mm teräsputkesta valmistetuilla käsijohteilla. Tolppien väliin voidaan asentaa erilaisia kaideverhoiluja.

Elementtikaide välijohteella

Kaide välijohteella ja potkulistalla on yksinkertaisempi malli, joka on tarkoitettu lähinnä teollisuusympäristöön. Elementtikaide välijohteella ei ole lapsiturvallinen.

Elementtikaide

Tämä lapsiturvallinen kaide valmistetaan pyörätangoilla kaideverhoiluna. Elementtikaide on lapsiturvallinen, ts. mikään kaiteen aukko ei ole suurempi kuin 100 mm.

Verhoilut, kuten lasi, perforoitu pelti tai hammasritilä on saatavissa tilauksesta.


Portti ja lastauspaikka

Välitasot voidaan varustaa porteilla ja lastauspaikoilla asiakkaan toiveiden mukaan.


Sigmapalkki

Sigmapalkki on välitason runko. Sigmapalkki on kylmämuovattu profiili, jolle on ominaista keveys ja suuri kestävyys. Palkeista on saatavana 3 eri korkeutta erilaisilla ainepaksuuksilla, jotta materiaalien ominaisuudet voidaan hyödyntää optimaalisesti.

Palkeissa on stanssatut reiät 50 mm välein asennuskiinnikkeitä ja kaidejärjestelmiä varten. Tämän ansiosta asennus sujuu nopeasti ja helposti ilman hitsausta.

Sigmapalkit ovat niin kevyitä, että ne voi usein nostaa paikalleen miesvoimin. Tämän lisäksi palkin keskiosassa on isommat reiät sähköjohdoille ja putkille.

Sigmapalkki on vakiona kuumasinkitty 20 µm paksuuteen. Palkkia voidaan käyttää sisällä tai ulkona ja syövyttämättömissä ympäristöissä ilman lisäpintakäsittelyä pintakäsittely.


Portaat

Weland on Ruotsin suurimpia teräksisten kierre- ja suorat portaat. Tämä tarkoittaa, että alalta keräämämme kokemus varmistaa välitason parhaan käytettävyyden, turvallisuuden ja mukavuuden.

Teollisuusportaissa on liukuturvalliset teräsritilä- tai kyynellevyaskelmat. Julkisiin tiloihin meillä on portaat muista materiaaleista, kuten puu, betoni jne.

Portaan kaide voidaan myös valmistaa yhteneväiseksi välitason kaiteen kanssa.Suunnittelu/toimitus/asennus

Suunnittelu

Saamiemme tietojen pohjalta teemme tarjouksen välitasosta. Tilauksen yhteydessä kokeneet suunnittelijamme piirtävät koko välitason kaiteineen sekä kaikki liitännät. Ennen valmistuksen aloittamista lähetämme piirustuksen täydellisestä välitasosta tilaajalle hyväksyttäväksi.

Nopeat välitason toimitukset

Weland-välitasot koostuvat pääosin varastotuotteista. Tämä auttaa meitä toimittamaan välitason lyhyellä toimitusajalla.

Ilmoita meille lähtötiedot:

 • käyttötarkoitus
 • kuormitus
 • mittatiedot (leveys, pituus, korkeus lattiasta tai vapaa korkeus välitason alla)
 • toivottu lattiapäällyste

Asennus

Toimitamme materiaalit piirustusten mukaisesti ja tilaaja hoitaa asennuksen. Vaihtoehtoisesti Finnrasti auttaa asentajan löytämisessä. Kaikki osat ja komponentit ruuvataan yhteen asennuksen yhteydessä. Asennus ei vaadi hitsausta.


Kuvagalleria


Hae kuvia
   
Näytä sivu / 1

Tulos on suodatettu: 

 • aw00002426.jpg

  aw00002426.jpg

  14.10.2014


  Sisältyy galleriaan:

  Välitaso

 • aw2125.jpg

  aw2125.jpg

  18.6.2010


  Sisältyy galleriaan:

  Välitaso

 • aw2129.jpg

  aw2129.jpg

  8.1.2013


  Sisältyy galleriaan:

  Välitaso

 • aw00002131.jpg

  aw00002131.jpg

  14.10.2014


  Sisältyy galleriaan:

  Välitaso

 • aw2130.jpg

  aw2130.jpg

  8.1.2013


  Sisältyy galleriaan:

  Välitaso

 • aw2128.jpg

  aw2128.jpg

  8.1.2013


  Sisältyy galleriaan:

  Välitaso

 • aw00003658.jpg

  aw00003658.jpg

  14.10.2014


  Sisältyy galleriaan:

  Välitaso

 • aw00003047.jpg

  aw00003047.jpg

  14.10.2014


  Sisältyy galleriaan:

  Välitaso

 • aw2427.jpg

  aw2427.jpg

  18.6.2010


  Sisältyy galleriaan:

  Välitaso

Valitse galleria